A SAINT-GOBAIN-RŐL

A több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok egyik vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 180.000 fő munkaerőt foglalkoztat a világ 68 országában.
A 2019-es árbevétele meghaladta a 42,6 milliárd eurót.

A Csoport fő tevékenységi területei:

 

 

síküveggyártás (az Európában gyártott gépjárművek felében Saint-Gobain üveg található)

üvegpalack gyártás (a tavalyi év során összesen 26 millió palack és üvegedény készült a Csoport üzemeiben)

és természetesen a Construction Products, azaz az építőipari üzletág az ismert márkákkal, mint az Isover, Weber és Rigips

Image
1665

1665-ben XIV Lajos, a Napkirály pénzügyminisztere, Colbert alapította, és első megrendelése a versailles-i tükörterem elkészítése volt.

Image
louvre icon 2

a Saint-Gobain szállította az üveget a Louvre piramishoz és a Grand Canyon fölé emelt kilátóhoz

Image
pipe icon

80 fővárost és több mint ezer nagyvárost látott el a világban vízvezetékkel

Image
house icon

a Saint-Gobain szigeteli az USA-ban a házak egyötödét

Image
bottle icons

30 milliárd üveget és palackot készít évente

Image
car icon

az autók 50%-át Európában a Saint-Gobain látja el üveggel

MAGYARORSZÁGI SAINT-GOBAIN CSOPORT TAGJAI

 

 

 

Image
SG_Norton_logo

Saint-Gobain Abrasives Kft.

A Saint-Gobain Abrasives Kft. a világszinten vezető csiszolóanyag gyártó-forgalmazó cégének, a Saint-Gobain csoportnak magyarországi leányvállalata.
Magyarországi raktárában több mint 10000 cikk közül válogathatnak az érdeklődők, melyeket rövid szállítási határidővel juttatnak el az az ország bármely pontjára.
A Norton a világszinten vezető csiszolóanyag márkája. Nagy teljesítményű termékek teljes sorozatát nyújtja, amelyeket bármely ipari piacon, a legváltozatosabb abrazív alkalmazásokra terveztek. Immár több mint 100 éve, a Norton márka célja, hogy innovatív abrazív termékeket és megoldásokat nyújtson felhasználóinak. A Saint-Gobain Abrasives, minden évben, komoly összeget fektet be a kutatás-fejlesztésbe, hogy ezzel segítse a megújulást és a termelékenység növelését. Ez az innováció iránti erős elkötelezettség biztosítja, hogy folyamatosan új termékeket tudunk bevezetni a piacra, számottevő előnyöket kínálva vevőinknek, ezzel is hozzájárulva versenyképességük fokozásához.


www.saint-gobain-abrasives.com

 

 

 

 

Image
sekurit_service

SEKURIT Service

Mi vagyunk az Ön megbízható üzleti partnere az autóüvegezés terén. Nálunk mindent megtalál egy helyen a termékgyártástól a forgalmazásig, a szolgáltatásoktól a képzésekig, a szereléstől egészen az ügyfél és a végfelhasználó elégedettség méréséig.
1991-es alapításunk óta 26 országban vagyunk jelen, és 3 millió üveget forgalmazunk évente.
Annak érdekében, hogy minden ország piacát ki tudjuk szolgálni, nagy hangsúlyt fektetünk a szervezettségre és a munkaerő állományunkra. Helyi emberek, globális szinten. Közös nyelvet beszélünk.
Nagy raktár hálózatunkkal és 25 gyárunkkal világszerte rugalmasságot és elérhetőséget nyújtunk ügyfeleinknek, hogy termékeink gyorsabb piacra jutását biztosíthassuk.
A központi disztribúciós egységünk az európai piacok kereszteződésében található, és irányítóközpontként funkcionál. Üzleti tevékenységünk központjában Ön áll, ezért a legmegfelelőbb szállítási megoldásokat és fuvartípusokat alkalmazzuk, hogy az egyes darabok, kalodák, vagy akár teljes rakományok szállításával tudjunk hozzájárulni munkájához világszerte.
Ez a már bizonyított és folyamatosan fejlődő logisztikai megoldás lehetővé teszi számunkra, hogy garantálni tudjuk a 95% feletti szolgáltatási szintet.


www.sekurit-service.com//

 

 

 

 

Image

Saint-Gobain Glass


A Saint-Gobain Glass Európában a legnagyobb, világviszonylatban a második legnagyobb síküveg gyártó vállalkozás. Az üveggyártás a Saint-Gobain legrégebbi – több mint 350 éves -, történelemformáló tevékenysége.
A Saint-Gobain Glass építészeti üvegek széles skáláját kínálja, melyek a legmagasabb elvárásokat is kielégítik a belső építészet, a hőszigetelés, a napfényvédelem, a természetes fény kihasználás, valamint zajvédelem, vagyonvédelem és biztonság területén.
Energiahatékony és fenntartható üveg megoldásaink rendkívül kedveltek az építészek és tervezők körében.
Folyamatosan fejlesztjük ingyenesen hozzáférhető, döntés elősegítő alkalmazásainkat: GLASS Pro, GLASS Compass, GLASS dBSTATION, GLASS Design, GLASS Façade és GLASS Vision.


www.saint-gobain-glass.com

A SAINT-GOBAIN HUNGARY KFT.-RŐL

2009. október 31-én a Rigips Hungária Gipszkarton Kft., a Saint-Gobain Weber Terranova Kft. és a Saint-Gobain Isover Hungaria Kft. jogilag Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven egyesült. 2020. január 1-től rövidült cégnévvel, Saint-Gobain Hungary Kft. alatt az ismert márkanevek: Rigips, Isover és Weber divízióként folytatja eddigi tevékenységét.

 

 

 

Image
isover_logo

Az Isover divízió


Világviszonylatban első az ásványgyapot termékek gyártása és forgalmazása terén. Évtizedes termékfejlesztései révén a Saint-Gobain Isover a legjobb kombinációját biztosítja a hőszigetelő, hangszigetelő, valamint a tűzbiztos funkcióknak, saját lakókörnyezetünk és a Föld védelmének érdekében. Hazai működésének tizenhatodik évében teljes körű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz, miközben különös gondot fordít az építészek, a beruházók, a kivitelezők és kereskedők munkájának megkönnyítésére.
 Az Isover termékkínálatában üveggyapot, kőzetgyapot és Ultimate integrált szigetelőgyapot termékek, továbbá EPS és XPS polisztirolhabok, valamint páratechnikai fóliák és speciális rendszer-kiegészítők szerepelnek.


www.isover.hu

 

 

 

Image
logo_weber

A Weber divízió


A Weber hazánk egyik legismertebb és legelismertebb építőipari márkaneve. 1978-ban Pilisvörösváron épült fel Magyarország első vakolatgyára, ahol a Terranova márkanév alatt kezdődött el a nemesvakolat gyártása. Ma már rendkívül széles termékpalettát kínál az építőiparnak: a különböző típusú és struktúrájú hőszigetelő rendszerek, vakolatok, és a műszaki habarcsok mellett jelentős a hidegburkolati segédanyagok gyártása is. A Weber kiemelkedő szereplője a panelrehabilitációs programnak, amelyet a már több mint 2 millió négyzetméter termékeikkel hőszigetelt homlokzati felület igazol.


www.hu.weber

Image
A SAINT-GOBAIN-RŐL

Állásajánlatok