Megjelent legújabb videónk a Youtube csatornánkon!

Bemutatjuk a Rigips Glasroc X alkalmazási technológiáját fa vázszerkezetű épületek esetében. 

Megjelent a legújabb Rigips Termékkatalógus!

Megjelent legújabb kiadványunk, mely hasznos információkat tartalmaz termékeinkkel, rendszereinkkel kapcsolatban. A már ismert és alkalmazott anyagokon túl bemutatjuk Önnek azokat az újabb generációs termékeket, mint például Blue-Acoustic, Habito, Clima-Top, Glasroc X építőlemezek, amelyek megoldást kínálnak a XXI. század építési igényeire.

Tesztelje a válaszfalak akusztikai teljesítményét!

Az alacsony zajszint egy helyiségen belül a megfelelően kiválasztott hangszigetelő szerkezetek kiválasztásával biztosítható.

Tesztelje a különböző válaszfalak hanggátló képességét a Saint-Gobain dBstation alkalmazásával

Megjelent a legújabb Kivitelezői kézikönyv!

Ezt a könyvet kivitelezők részére állítottuk össze azzal a céllal, hogy az egyre elterjedtebb szárazépítési rendszerek megépítéséhez szakszerű útmutatót adjon. Összefoglalja azon alkalmazástechnikai szabályokat, amelyek betartásával a kiváló minőségű építőanyagokból ugyanilyen minőségű kész szerkezeteket építhetünk.

Megjelent a Csináld magad! kiadványunk

A Csináld magad! kézikönyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan kell építeni a beltéri szerelt szerkezeteket. Legyen szó akár válaszfalépítésről, beépített dekorációs elemekről, vagy spotlámpák fogadására is alkalmas álmennyezeti lépcsőzés kialakításáról, a kiadványban részletes leírást talál az otthoni kivitelezéshez.

Értékesítési pontok és területi képviselők