TÚL HANGOS A SZOMSZÉD?

A Rigips - Blue Acoustic előtétfalak építésével a válaszfalak utólagos hangszigetelése könnyedén kivitelezhető.

Legyen az falburkolat vagy szabadon álló előtétfal, a Rigips megoldásaival Ön a hangos terek mellett is élvezheti a csend nyugalmát.

Megjelent a legújabb Kivitelezői kézikönyv!

Ezt a könyvet kivitelezők részére állítottuk össze azzal a céllal, hogy az egyre elterjedtebb szárazépítési rendszerek megépítéséhez szakszerű útmutatót adjon. Összefoglalja azon alkalmazástechnikai szabályokat, amelyek betartásával a kiváló minőségű építőanyagokból ugyanilyen minőségű kész szerkezeteket építhetünk.

Kiadványaink újra elérhetőek postai úton is!

Kiadványaink újra megrendelhetőek postai úton is, elektronikus formátumban pedig a letöltések menüpont alatt érhetőek el.

Megjelent a Csináld magad! kiadványunk

A Csináld magad! kézikönyv lépésről-lépésre megmutatja, hogyan kell építeni a beltéri szerelt szerkezeteket. Legyen szó akár válaszfalépítésről, beépített dekorációs elemekről, vagy spotlámpák fogadására is alkalmas álmennyezeti lépcsőzés kialakításáról, a kiadványban részletes leírást talál az otthoni kivitelezéshez.

Tökéletes felületi minőség és élvédelem

Best Finish applikációnkban bemutatjuk a gipszkartonfalak különböző felületi minőségeit és a sarkok védelmére szolgáló Saint-Gobain megoldásokat. Töltse le az alkalmazást vagy tudjon meg többet online!

Értékesítési pontok és területi képviselők