Hangelnyelő álmennyezet

A termek használati értékének egyik alapvető meghatározója az, hogy milyen akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Alapvető funkcióbeli zavarokat okozhat, ha egy terem tervezése akusztikai megfontolások nélkül történik. Az akusztikai problémák, mint pl. a visszhangosság vagy a magas zajszint, megnehezítik a kommunikációt, jelentősen romlik az ott tartózkodók koncentrációs képessége. Hangelnyelő burkolatokkal nem csak az utózengési időt, hanem a teremben fennálló zajszintet is lehet csökkenteni. Ehhez általában elegendő egy jól működő hangelnyelő álmennyezet alkalmazása.

Hangelnyelő álmennyezet

Az Eurocoustic Minerval ásványi szálas kazettás álmennyezeti lapcsalád, kiemelkedő akusztikai paraméterekkel, magas páratűrő képességgel. A választékban 12 mm vastag, egyenes élű és 15 mm vastag egyenes élű és süllyesztett élű termékek találhatók.
Teljesen más, teljesen egyedi. Megjelenése eltér minden más típusétól. A mintázatok, méretek és élképzések változatossága, az alkalmazási területek sokfélesége teszi egyedülállóvá. Folyosói megoldások, nagy terekben is alkalmazható sávos és rejtett bordás rendszerek teszik teljessé a kínálatot.
Az álmennyezeti tartószerkezet feladata az álmennyezeti lapok és az álmennyezetbe épített gépészeti elemek fogadása, és azok hosszú távú, biztonságos tartása.