Különleges akusztikai megoldások

Az akusztika komplex tudomány, amely nagyon sok szakterületet foglal magába. Az akusztikai tervezés célja az alacsony zajszint elérése és az épületen belüli komfortérzet növelése. A kiemelt létesítmények, hangversenytermek, stúdiók, színházak kialakításához akusztikus szaktervező bevonása szükséges. A szárazépítési rendszerekkel megépíthető építészeti akusztikai feladatokat hanggátlási és teremakusztikai feladatokba csoportosítjuk.

 

Különleges akusztikai megoldások

A helyiségek akusztikájának javítására általánosan használt és bevált módszer az álmennyezet-építés. Azonban lehetnek esetek, amikor ez nem lehetséges, vagy az álmennyezet önmagában nem tudja teljesíteni az elvárásokat. Ilyenkor jó megoldás lehet a Gyptone® vagy Rigitone Activ’Air® nagytáblás akusztikus építőlemezek vagy Gyptone® kazettás betételemek felhasználásával készülő hangelnyelő falburkolat.
Legyen akár egyszerű, letisztult, vagy egy kicsit játékosabb forma, az OWA választékában mindegyik megtalálható. Az exkluzív megjelenés kiváló akusztikai tulajdonságokkal párosul, így az OWA álmennyezeti vitorlák új generációja szinte minden igényt kielégítő választékával az új trendeknek, követelményeknek teljes mértékben megfelel.
Több szabadság, nyitottság, kreativitás, teljesen egyedi megoldások = OWAconsult®. Megálmodója Hadi Teherani, aki cégére szerint építész és termékdizájner. Formák, mintázatok és a megvilágítás kombinációi etalont képeznek az álmennyezetek világában.