Habito lakáselválasztó falak

NYUGALOM, BIZTONSÁG ÉS KIEMELKEDŐ KOMFORT MÉG A TÁRSASHÁZAKBAN IS

NYUGALOM, BIZTONSÁG ÉS KIEMELKEDŐ KOMFORT MÉG A TÁRSASHÁZAKBAN IS.
Az otthon az a hely, amely menedéket nyújt és feltölt.
Fontos szempont, hogy a lakáson belül biztonságban és nyugalomban érezzük magunkat.
A korszerű építészeti megoldásokkal a lakás a benne élők szükségletei szerint alakítható.
A RIGIPS HABITO RENDSZERBEN TALÁLKOZIK A BIZTONSÁG, AZ EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET, A TERVEZŐI SZABADSÁG, A KREATIVITÁS, VALAMINT A GYORS ÉS TISZTA KIVITELEZÉS.

A Habito® lakáselválasztó falak HABITO® HYDRO terhelhető, ütésálló, tűzgátló, impregnált építőlemezzel készülnek, melyek ötvözik a falazott szerkezetek tartósságát a szerelt technológia előnyeivel: nagy teherbírás, jó ütésállóság, áttörésgátlás és kiemelkedően magas hangszigetelő képesség. A hangszigetelés a szerelt többrétegű falszerkezetek fő előnye, ami a profilvázban elhelyezett szigetelőanyag és az építőlemezek együttes hatásának köszönhető.

Betörésbiztonság A Habito® lakáselválasztó fal MABISZ besorolás szerint 15 perc áttörésgátlást teljesít. Ez a fal dupla profilvázra épül, mindkét oldalon 2 réteg Habito® Hydro 12,5 építőlemezzel és középen egy réteg RB gipszkartonnal. A külső síkokon elhelyezett 2 réteg Habito® Hydro építőlemez pajzsként működik és biztosítja az áttörésgátlást.

 

 

dBstation
dBstation - a Saint-Gobain akusztikai teljesítményt szemléltető alkalmazása

​​​​​Kattintson a linkre vagy töltse le mobiltelefon készülékére a dBstation alkalmazást és tesztelje a Habito válaszfalak hangszigetelő képességét!

 

                                                                               play2play

Kapcsolódó termékkategóriák

Ütésálló

Nagy felületi keménységgel rendelkező, különösen erős és mechanikai hatásokkal szemben ellenálló építőlemezek.

Profilok

Az innovatív Ultrasteel technológiával* készült Rigiprofil fém tartószerkezeti elemek válaszfalakhoz, előtét-  és aknafalakhoz, álmennyezetekhez. 
*A golyónyomott felületnek köszönhetően a profil teherbírása nagyobb, könnyebben vágható és csavarozható.

Hézagolóanyagok

Gipszkarton szerkezetek illesztéseinek kitöltésére szolgáló gipszes anyagok a repedésmentesség, valamint hang- és tűzgátlás biztosításához.