RIFIX termékcsalád: Megoldások kültérre, beltérre, fürdőszobába

3

A Rigips kínálata 2018 ősztől egy vadonatúj termékcsaláddal bővül: RIFIX termékeinkkel mostantól megoldást tudunk nyújtani a falazáshoz, az aljzatképzéshez, a burkolatragasztáshoz és a fugázáshoz, sőt, a kültéri szigeteléshez is. A termékek rendszerben történő alkalmazása a kiváló minőségű és hosszan tartó burkolat egyik garanciája.

Elsődleges célunk, hogy innovatív megoldásainkkal magas szintű igényeket szolgáljunk ki. Az átfogó nemzetközi tapasztalat és a folyamatos fejlesztések lehetővé teszik, hogy termékeink minél jobban megfeleljenek a növekvő piaci igényeknek és megkönnyítsék a felhasználók munkáját.

 

RIFIX fürdőszobába

 

Rifix alapvakolat
RIFIX alapvakolat: felhasználásra kész, por alakú, mész-cement kötésű  finomszemcsés alapvakolat régi és új  épületek külső és belső felületeire.
Rifix simítóvakolat
RIFIX simítóvakolat: felhasználásra kész, por alakú, mész-cement kötésű
simítóvakolat kézi felhordásra. Alkalmazható alapvakolatokra,  könnyített és hőszigetelő alapvakolatokra vagy régi  simítóvakolatok kijavítására.
RIFIX falazóhabarcs
RIFIX falazóhabarcs: felhasználásra kész, por alakú szárazhabarcs épületek
teherhordó és válaszfalainak építésére
M2.5 (Hf30) minőségben.
RIFIX önterülő aljzatkiegyenlítő
RIFIX önterülő aljzatkiegyenlítő: cementtartalmú önterülő aljzatkiegyenlítő fűtött és
fűtetlen beton, cementkötésű, illetve anhidrit aljzatok kiegyenlítésére beltérben. Megkötött állapotban magas nyomó-, hajlító- és tapadószilárdsággal rendelkezik.
RIFIX burkolólap-ragasztó
RIFIX burkolólap-ragasztó: cementtartalmú csempe- és burkolólap-ragasztó. Alkalmazható falra és padlóra, cement- és mész-cement kötésű felületekre, kisméretű (kb. 400 cm2) porózus kerámia lapokhoz. MSZ EN 12004 szabvány szerinti besorolása: C1T.
RIFIX flexibilis burkolólap-ragasztó
RIFIX flexibilis burkolólap-ragasztó: emelt minőségű, flexibilis, cementtartalmú csempe- és burkolólap-ragasztó csökkentett lecsúszással és meghosszabbított nyitott idővel, beltérben és kültérben. Kifejezetten ajánlott kis- és közepes méretű (kb. 900 cm2), alacsony nedvszívó képességű (0,3% alatti) burkolólapok ragasztására. MSZ EN 12004 szabvány szerinti besorolása: C2TE.
RIFIX flexibilis fugázóanyag
RIFIX flexibilis fugázóanyag: cementkötésű, flexibilis fugázóanyag csökkentett vízfelvétellel, 6 mm fugaszélességig. MSZ EN 13888 szabvány szerinti besorolása: CG2AW.
RIFIX szilikon fugázó
RIFIX szilikon fugázó
Flexibilis, ecetsavas szaniter szilikon, mely bel-és kültérben is használható. Alkalmazható fürdőszobákba, zuhanyzóhoz, konyhába, fal- és padlóburkoló lapokhoz, 5-20 mm fugaszélességig. Nagy tapadóképességű, ellenáll a gombáknak, a háztartási tisztítószerek roncsoló hatásának, valamint az UV-sugárzásnak.

 

RIFIX polisztirollap-ragasztó
RIFIX polisztirollap-ragasztó: felhasználásra kész, por alakú, cement-műgyanta kötésű ragasztóhabarcs. Alkalmas EPS (polisztirollapos) hőszigetelő rendszerek lapjainak ragasztására és az üvegszövet vékonyágyazatú beágyazásához.

 

RIFIX kültérben