Tervezőknek

Különféle műszaki teljesítményekben való eligazodáshoz, valamint a rendszeralapú tervezéshez igyekszünk segítséget nyújtani tervezők számára. Utalást teszünk a különböző európai és nemzeti szabványokra, jogszabályokra, amelyek alapján rendszereinket kifejlesztettük, és amelyek alapján azok teljesítményét ellenőrizzük.


ÚJDONSÁG – RIGIPS FALSZERKEZETEK AZ ARCHICAD SZOFTVERBEN

BIM ikon

Az alkalmazás a Rigips réteges falszerkezetek tervezéséhez szükséges minden elemet és rendszert tartalmaz, segítségével engedélyezési és kiviteli szintű tervek, látványtervek, valamint tételkimutatás készíthetők. A letöltéshez kattintson a képre!


 

 Rigips® ENERGOBOARD - Minősített válaszfalak és álmennyezetek

Rigips® ENERGOBOARD - Minősített válaszfalak és álmennyezetek

A Rigips® ENERGOBOARD RE gipszkarton új környezettudatos gyártási technológiával készül, rendszerminősítéssel rendelkező válaszfalak, álmennyezetek és egyéb

Letöltés
Kivitelezői Kézikönyv 2022

Kivitelezői Kézikönyv 2023

Ezt a könyvet kivitelezők részére állítottuk össze azzal a céllal, hogy az egyre elterjedtebb szárazépítési rendszerek megépítéséhez szakszerű útmutatót adjon.

LetöltésMegrendelés
Glasroc X - időjárásálló megoldások

Glasroc X - Időjárásálló megoldások 2023

A Glasroc X építőlemez kiválóan alkalmazható homlokzatképzésekhez acél vagy fa vázszerkezettel, homlokzati függönyfalakhoz, vázkitöltő falakhoz, kültéri álmennyezetekhez (akár íves felülettel) és e

Letöltés
Glasroc H Ocean

Glasroc H Ocean – az uszodák és vizes terek építőlemeze 2023

Megjelent legújabb kiadványunk, mely hasznos információkat tartalmaz a Glasroc H Ocean építőlemezünkkel és az abból építhető, A1 tűzvédelmi osztályozású szerkezetekkel kapcsolatban. 

Letöltés