Tervezőknek

Különféle műszaki teljesítményekben való eligazodáshoz, valamint a rendszeralapú tervezéshez igyekszünk segítséget nyújtani tervezők számára. Utalást teszünk a különböző európai és nemzeti szabványokra, jogszabályokra, amelyek alapján rendszereinket kifejlesztettük, és amelyek alapján azok teljesítményét ellenőrizzük.


ÚJDONSÁG – RIGIPS FALSZERKEZETEK AZ ARCHICAD SZOFTVERBEN

BIM ikon

Az alkalmazás a Rigips réteges falszerkezetek tervezéséhez szükséges minden elemet és rendszert tartalmaz, segítségével engedélyezési és kiviteli szintű tervek, látványtervek, valamint tételkimutatás készíthetők. A letöltéshez kattintson a képre!


 

Glasroc X - időjárásálló megoldások

Glasroc X - Időjárásálló megoldások

A Glasroc X építőlemez kiválóan alkalmazható homlokzatképzésekhez acél vagy fa vázszerkezettel, homlokzati függönyfalakhoz, vázkitöltő falakhoz, kültéri álmennyezetekhez (akár íves felülettel) és e

Letöltés
Glasroc H Ocean – az uszodák és vizes terek építőlemeze

Glasroc H Ocean – az uszodák és vizes terek építőlemeze

Megjelent legújabb kiadványunk, mely hasznos információkat tartalmaz a Glasroc H Ocean építőlemezünkkel és az abból építhető, A1 tűzvédelmi osztályozású szerkezetekkel (válaszfalak, álmennyezetek é

Letöltés
Tervezői Nagykönyv borító

Tervezői nagykönyv

A kiadvány tartalmazza a tervezéshez szükséges átfogó műszaki adatokat, csomópontokat, részletrajzokat.
LetöltésMegrendelés
Rigips Kivitelezői kézikönyv

Rigips Kivitelezői kézikönyv

Ezt a könyvet kivitelezők részére állítottuk össze azzal a céllal, hogy az egyre elterjedtebb szárazépítési rendszerek megépítéséhez szakszerű útmutatót adjon.
LetöltésMegrendelés