Építőlemezekkel kapcsolatos hírek

TIPPEK A MEGFELELŐ GIPSZKARTON KIVÁLASZTÁSÁHOZ

TIPPEK A MEGFELELŐ GIPSZKARTON KIVÁLASZTÁSÁHOZ

A gipszkartonok és építőlemezek használatával széleskörű belsőépítészeti funkciókat valósíthatunk meg úgy, hogy az esztétikai igényeinket is teljes körűen kielégítik. Alkalmazásuk felújítás során számtalan előnyt rejt magában, hiszen könnyen vághatók, alakíthatók, a munka gyors és hatékony, használatuk pedig óriási teret enged a kreativitásunknak.

Gipszkartonból nemcsak egyszerű, egyenes válaszfalakat vagy előtétfalakat lehet kialakítani, de dekorációs célokra is használhatjuk, mint például rejtett világítás, hangulatvilágítás, boltív vagy izgalmas álmennyezet kialakítására.

 

De hogyan válasszunk gipszkartont?

kép 1

  • Hangos a szomszéd? - Válassza a Blue Acoustic gipszkartonnal épülő hangszigetelő előtétfalat
  • Fürdőszoba felújításhoz készül? Impregnált gipszkartonból készülhet installációs fal
  • Új médiafalat tervez a nappaliba? A Habito terhelhető építőlemezzel esztétikusan és funkcionálisan megoldható.
  • Egyszerűen csak egy kis újításra vágyik a nappaliban? Levegőtisztító gipszkartonból építsen dekorációs álmennyezetet, amiben a rejtett világítás is elvezethető.
  • Beépítené a tetőteret? Az RF 15 gipszkartonnal és Isover szigeteléssel készülő tetőtéri kialakítás strapabíró, jó hőszigetelő és még 30 perc tűzállóságot is biztosít
  • Környezettudatos megoldást keres, az egyre intenzívebb nyári meleg elleni védekezéshez? Válassza a Clima Top RF 10 gipszkartonnal készülő hűtő-fűtő álmennyezeteket
  • Zavarják a kábelek és vezetékek a folyosón? Készítsen dobozolást egyemberes gipszkartonok alkalmazásával. Ezek a lapok ideálisak az otthoni barkácsoláshoz, mindössze 60 cm szélesek így egy ember is könnyedén tud velük dolgozni.
  • Szeretne egy nyugodt munkaterületet kialakítani a lakásban? Építsen válaszfalat Blue Acoustic építőlemezekkel.
  • Még a röntgensugárzás elleni védelemhez is létezik gipszkarton, az X-Ray Protection sugárvédelmi építőlemez.

Továbbá a választásban segít a legújabb kiadványunk, mely hasznos információkat tartalmaz a termékekkel, rendszerekkel kapcsolatban. A már ismert és alkalmazott anyagokon túl bemutatja azokat az újabb generációs termékeket és ezekből készíthető szerkezeteket, amelyek megoldást kínálnak XXI. század építési igényeire.

Karton katalógus

 

A gipszkartonnal megépíthető beltéri megoldásoknak csak a képzelet szabhat határt!