Tudástár

Tudástár

Tudástárunkban megtalálja a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat (GYIK), építőipari szakszótárunkat, ezen kívül megoldásokat kínálunk különféle problémákra.

Tudástár

Minősítések igénylése: A rendszerminősítés és a 25 év rendszerszavatosság kiadásának feltétele, hogy a rendszerelemek Rigips által forgalmazott termékek legyenek és maradéktalanul betartásra kerüljön a Rigips® Kivitelezői kézikönyvben leírt technológia.

 

BIM (Építészeti Információs Modellezés): A BIM egy modern tervezési és építési módszer, amelynek során digitális modellek segítségével tervezik és valósítják meg az építészeti projekteket. Ez a technológia lehetővé teszi a hatékonyabb tervezést és a projekt teljes életciklusának jobb kezelését.

 

Gyakran ismételt kérdések: Ez a rész a gyakran felmerülő kérdésekre ad válaszokat.

 

CAD rajzok: A CAD (Computer-Aided Design) rajzok digitális tervezési eszközök segítségével készülnek, és fontos szerepet játszanak építészeti és mérnöki tervezési projektek során. Ebben a részben CAD rajzokkal és azok használatával kapcsolatos információkat találhatnak a felhasználók.

 

Szakszótár: A szakszótár egy olyan rész, amely tartalmazza a szakterület specifikus kifejezéseket és rövid magyarázatokat, hogy segítse a felhasználókat megérteni a szakmai fogalmakat.