Megjelent az új Rigips Kivitelezői Kézikönyv!

2022.10.03.
Kivitelezői Kézikönyv 2022

Ezt a könyvet kivitelezők részére állítottuk össze azzal a céllal, hogy a már hazánkban is népszerű szárazépítési rendszerek megépítéséhez szakszerű útmutatót adjunk. Összefoglaljuk azon alkalmazástechnikai szabályokat, amelyek betartásával a kiváló minőségű építőanyagokból ugyanilyen minőségű kész szerkezeteket építhetünk.

 

Rigips - Eslő a szárazépítésben

A már ismert és alkalmazott anyagokon és rendszereken túl bemutatjuk Önnek a legújabb generációs termékeket és ezekből készíthető szerkezeteket, amelyek megoldást kínálnak a XXI. század építési igényeire.

Az új 2022-es kiadású Kivitelezői kézikönyv kibővített tartalommal rendelkezik, összesen 444 oldallal, melyből 142 oldal és kettő fejezet tartalmaz új információkat: 

  • Új megoldásokkal és vizsgálati eredmények
  • Magasfalak A1 és A2
  • Glasroc H Ocean
  • Glasroc X építőlemezből készülő kültéri szerkezetek
  • Tűzvédelmi dobozolások
  • Rigidur szárazpadló kombinálása padlófűtési rendszerekkel

Honlapunkon keresztül elektronikus formában már elérhető, a letöltéshez kattintson az alábbi gombra!

letöltés


A Rigips immáron több mint 30 éve tevékenykedik Magyarországon, 14 évvel ezelőtt nyitottuk meg Magyarország első és azóta is egyetlen gipszkarton gyárát a Mátrában, Halmajugrán. Élen kívánunk járni a fenntartható és könnyű építésben úgy hazánkban, mint nemzetközi szinteken. A magyar gyárban gyártott gipszkartonok számos hazai és nemzetközi díjat kaptak, és folyamatosan fejlesztjük és bővítjük az építőlemezek választékát.


Különösen büszkék vagyunk a gyárunkban előállított Blue Acoustic hanggátló és tűzgátló, valamint forradalmian új technológiával készülő, extrém terhelhető Habito építőlemezekre, melyek közül utóbbi gyártására a Saint-Gobain világviszonylatban az elsők között jelölte ki a magyar Rigips gipszkartongyárat.


Köszönjük partnereinknek az elmúlt évek együttműködését!
A jövőbe vetett bizalmunk jeleként a Rigips rendszereinkre 25 év rendszerszavatosságot vállalunk.
A jövőben is számítunk Önökre, Önök is számíthatnak ránk!