Perforált akusztikus gipszkartonok
GYPTONE ACTIV'AIR

GYPTONE ACTIV'AIR BIG QUATTRO 71

A Gyptone Activ'Air® BIG Quattro 71 nagyméretű gipszkarton építőlemez. 2x4 db mezőben, szabályos négyzet alakú perforációkkal mintázott, melyek oldalhossza 3 mm, tengelytávolsága kb. 8,3 mm. A kisméretű lyukacskák miatt a mintázat nem dominál, nyugodt, letisztult hatást kelt.
Olvass tovább
Read less

Az Activ’Air® technológiával készülő Gyptone építőlemezek kiváló esztétikai, akusztikai és szilárdsági (terhelhetőségi) tulajdonságokkal rendelkeznek. A Gyptone perforált gipszkarton táblák 12,5 mm vastagok, felületük festetlen. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér színű akusztikus kasírozás található. A Gyptone BIG elemek látható tartószerkezet, illetve illesztési hézag nélküli, folyamatos felületű álmennyezetek kialakítására alkalmasak, ahol csupán a perforáció és az alapfelület adja a kontrasztot. A hézagolás tökéletességét elősegíti, hogy az építőlemezek mind a négy éle elvékonyított. A tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók, a tartóváz elemei megegyeznek a normál gipszkarton rendszerekével. A kész felület rövid szőrű hengerrel bármilyen színűre festhető. A mennyezet vizuális kapcsolatot jelent a helyiségek különböző részei között, ezért fontos, hogy a más szerkezetekhez, anyagokhoz való kapcsolódás egyrészt természetes, másrészt elegáns legyen. A Gyptone ezért fejlesztette ki mennyezetei mellett a fali megoldásokat is, amelyek együtt harmonikus belső teret eredményeznek. Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak.

A Gyptone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és a beltéri levegőt tisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai miatt a szennyezőanyagok (mint pl. a formaldehid) koncentrációja jelentősen csökken, így a levegő minősége bizonyíthatóan javul.

 

Vastagság Szélesség Hosszúság Tömeg Perforáció Perforált felület Hangelnyelés αw Élképzés Éghetőség Páraállóság Profiltávolság
12,5 mm     1200 mm 2400 mm 8 kg/m2 Négyzet alakú perforáció: oldalhossza 3 mm, tengelytávolság 8,3 mm 9% 0,65 B1-4T - mind a négy éle vékonyított A2-s1,d0 70% 600 mm
 

Dokumentumok

Mindet kiválaszt
CAD
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
DWG-Gyptone álmennyezetek
Rigips_Csomópont
Kiadvány
Teljesítménynyilatkozat
Környezetvédelmi terméknyilatkozat
Biztonsági adatlap
Műszaki adatlap

Útmutató