Perforált akusztikus gipszkartonok
GYPTONE ACTIV'AIR

GYPTONE ACTIV'AIR BIG SIXTO 65

A Gyptone Activ'Air® BIG Sixto 65 nagyméretű gipszkarton építőlemez 1x3 db mezőben, szabályos hatszög alakú perforációkkal mintázott.
Olvass tovább
Read less

A Gyptone Activ'Air® BIG Sixto 65 nagyméretű gipszkarton építőlemez 1x3 db mezőben, szabályos hatszög alakú perforációkkal mintázott. A hatszögek átlója 12 mm, tengelytávolságuk kb. 20 mm. A hatszögletű lyukasztás a perforált felület nagyságához képest a legjobb hangelnyelést biztosítja. Elsősorban olyan terekbe javasoljuk beépíteni, ahol a 900 mm lapszélesség a helyiség geometriája miatt előnyösebb, ugyanakkor szükséges a viszonylag nagyarányú perforált felület.

Az Activ’Air® technológiával készülő Gyptone építőlemezek kiváló esztétikai, akusztikai és szilárdsági (terhelhetőségi) tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezen sokoldalúságuk miatt teljesen egyedülállóak az álmennyezetek piacán. A Gyptone perforált gipszkarton táblák 12,5 mm vastagok, felületük festetlen. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér színű akusztikus kasírozás található. A Gyptone BIG elemek látható tartószerkezet, illetve illesztési hézag nélküli, folyamatos felületű álmennyezetek kialakítására alkalmasak, ahol csupán a perforáció és az alapfelület adja a kontrasztot. A hézagolás tökéletességét elősegíti, hogy az építőlemezek mind a négy éle elvékonyított. A tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók, a tartóváz elemei megegyeznek a normál gipszkarton rendszerekével. A kész felület rövidszőrű hengerrel bármilyen színűre festhető. A mennyezet vizuális kapcsolatot jelent a helyiségek különböző részei között, ezért fontos, hogy a más szerkezetekhez, anyagokhoz való kapcsolódás egyrészt természetes, másrészt elegáns legyen. A Gyptone ezért fejlesztette ki mennyezetei mellett a fali megoldásokat is, amelyek együtt harmonikus belső teret eredményeznek. Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak.

A Gyptone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai miatt a szennyezőanyagok koncentrációja jelentősen csökken, a kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet, így a levegő minősége bizonyíthatóan javul.

 

Vastagság Szélesség Hosszúság Tömeg Perforáció Perforált felület     Hangelnyelés αw Élképzés Éghetőség Páraállóság Profiltávolság
12,5 mm     900 mm 2700 mm 8 kg/m2 Hatszög alakú, átlója 12 mm, tengelytávolság 20 mm 17,6 % 0,65 B1-4T - mind a négy éle vékonyított A2-s1, d0 70% 450 mm
 

Dokumentumok

Mindet kiválaszt
Kiadvány
Teljesítménynyilatkozat
Környezetvédelmi terméknyilatkozat
Biztonsági adatlap
Műszaki adatlap