HuGBC az 5 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között

2020.12.17.
HuGBC

Büszkék vagyunk rá, hogy immár 10 éve dolgozhatunk együtt ezzel a nagyszerű szervezettel, amit most méltó elismerésmerésben is részesült. Gratulálunk HuGBC!

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC)* egyike az öt legbefolyásosabb ingatlanpiaci szervezetnek a Portfolio szerint.

A teljes cikkhez kattintson ide!

 

*Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC)

Az egyesület 2009 óta fogja össze az ingatlanszektor, az építőipar és az építésgazdaság szereplőit, hogy közreműködésükkel részt vegyen a környezettudatos és fenntartható építést előmozdító építészeti szabályozás szakmai kidolgozásában, valamint a környezettudatosság kellő súlyú érvényesítésében. A HuGBC a zöldépítés témakörében szakmai ismeretterjesztő és társadalmi szintű kommunikációt is folytat, emellett szoros kapcsolatban áll felsőoktatási intézményekkel az új technológiák megismertetésének érdekében. A HuGBC elismert magyar fejlődő tagszervezete a nemzetközi World Green Building Council-nak, így nemzetközi tapasztalatokra is támaszkodik, élvonalbeli stratégiai elveket, módszertant és gyakorlatokat hoz Magyarországra.