RIGITONE ACTIV'AIR

RIGITONE ACTIV'AIR 8/18

A Rigitone Activ'Air® 8/18 teljes felületén szabályos mintázattal készülő gipszkarton építőlemez, hátoldalán fehér vagy fekete akusztikus kasírozással.
Olvass tovább
Read less

A Rigitone Activ'Air® 8/18 teljes felületén szabályos mintázattal készülő gipszkarton építőlemez, hátoldalán fehér vagy fekete akusztikus kasírozással.  A kör alakú perforációk átmérője 8 mm, tengelytávolságuk 18 mm. Perforált felület aránya 15,5 %.

A Rigitone Activ'Air® perforált építőlemezek legfőbb jellemzője az esztétikus megjelenés és a kiváló hangelnyelő tulajdonság. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér vagy fekete színű akusztikus kasírozás található. Az élek minden esetben egyenes vágásúak. A nagyméretű gipszkarton építőlemezek alkalmazása lehetővé teszi a látható hézagok, csatlakozások nélküli, egységes felületű álmennyezetek és válaszfalak építését. A Rigitone Activ'Air® perforált lapok 12,5 milliméteres vastagságuk miatt a tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók, a tartóváz elemei megegyeznek a normál gipszkarton rendszerével. Az elkészült álmennyezet tetszés szerinti színre festhető.  Amennyiben a lapokat vágni szükséges, úgy a vágott éleket még a felszerelés előtt Rikombi Grund alapozóval kell kezelni!

Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak.

A Rigitone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai miatt a szennyezőanyagok koncentrációja jelentősen csökken, a kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet, így a levegő minősége bizonyíthatóan javul.

 

Vastagság Szélesség Hosszúság Perforáció Perforált felület Hangelnyelés αw  Élképzés Éghetőség Páraállóság Profiltávolság
12,5 mm 1188 mm 1998 mm Kör alakú, Ø8 mm, tengelytávolság 18 mm 15,5% 0,60 A - egyenes, vágású él A2-s1, d0 70% 333 mm

Dokumentumok

Mindet kiválaszt
Kiadvány
Teljesítménynyilatkozat
Biztonsági adatlap
Használati útmutató
Rendszerminősítés
Műszaki adatlap
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
Rigitone_labdaálló_HU
Rigiton_TSD_HU