RIGITONE ACTIV'AIR
Hűtő-fűtő álmennyezet

RIGITONE ACTIV'AIR 8/18 Q

A Rigitone Activ'Air® 12/25 Q teljes felületén szabályos mintázattal készülő gipszkarton, hátoldalán igény szerint fehér vagy fekete akusztikus kasírozással.
Olvass tovább
Read less

A Rigitone Activ'Air® 12/25 Q teljes felületén szabályos mintázattal készülő gipszkarton, hátoldalán igény szerint fehér vagy fekete akusztikus kasírozással. Négyzet alakú perforációk mérete 8x8 mm, tengelytávolságuk 18 mm, a perforált felület aránya 19,8 %.

A Rigitone Activ'Air® perforált építőlemezek legfőbb jellemzője az esztétikus megjelenés és a kiváló hangelnyelő tulajdonság. A kiváló akusztikai tulajdonságok érdekében a lapok hátoldalán fehér vagy fekete színű akusztikus kasírozás található. Az élek minden esetben egyenes vágásúak. A nagyméretű gipszkarton építőlemezek alkalmazása lehetővé teszi a látható hézagok, csatlakozások nélküli, egységes felületű álmennyezetek és válaszfalak építését. A Rigitone Activ'Air® perforált lapok 12,5 milliméteres vastagságuk miatt a tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók, a tartóváz elemei megegyeznek a normál gipszkarton rendszerével. Az elkészült álmennyezet tetszés szerinti színre festhető.  Amennyiben a lapokat vágni szükséges, úgy a vágott éleket még a felszerelés előtt Rikombi Grund alapozóval kell kezelni!

Alkalmazási területek: hangelnyelő álmennyezetek, álmennyezet szigetek, válaszfalak, előtétfalak.

A Rigitone Activ'Air® termékcsalád egyesíti a kiváló akusztikai jellemzőket az esztétikai élménnyel, és légtisztító hatása révén ezt egy egészségesebb környezetben élvezhetjük. Az Activ'Air® technológia előnyös tulajdonságai miatt a szennyezőanyagok koncentrációja jelentősen csökken, a kellemetlen szagokat hatékonyan csökkenteni lehet, így a levegő minősége bizonyíthatóan javul.

 

Vastagság Szélesség Hosszúság Perforáció Perforált felület Hangelnyelés αw  Élképzés Éghetőség Páraállóság Profiltávolság
12,5 mm 1188 mm 1998 mm Négyzet alakú, mérete 8x8 mm, tengelytávolság 18 mm 19,8% 0,60 4SK - egyenes vágású él A2-s1, d0 70% 333 mm

Dokumentumok

Mindet kiválaszt
Kiadvány
Teljesítménynyilatkozat
Környezetvédelmi terméknyilatkozat
Biztonsági adatlap
Használati útmutató
Rendszerminősítés
Műszaki adatlap
2 datasheets related with the product
2 datasheets related with the product
Rigitone_labdaálló_HU
Rigiton_TSD_HU